(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Uzené tofu s opečeným pastiňákem a cibulkou

Potřebné ingredience
3 pastiňáky, 1 cibule, uzené tofu, sójová omáčka shoyu, olej
Postup přípravy
Na pánev dáme olej tak, aby bylo v tenké vrstvě zakryté dno. Z obou stran opékáme kolečka pastiňáku dozlatova. Poté přidáme cibuli a opečeme. Nakonec vmícháme na kostičky pokrájené tofu a prohřejeme. Zakápneme sójovou omáčkou a podáváme s obilovinami ( tentokrát jsem jako přílohu volila quinou).
Opečený pastiňák má úžasnou nasládlou chuť.
DOBROU CHUť.
Opečený pastiňák má úžasnou nasládlou chuť.
DOBROU CHUť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

alfleila
(upraveno)
15. 3. 2011, 21:59
Zrovna mám v lednici všechny suroviny, tak už vím, co bude zítra k obědu
mňaaam


nahlásit

kalimera
(upraveno)
16. 3. 2011, 7:41
@alfleila
díííky, doufám, že si pochutnáš

nahlásit

alfleila
(upraveno)
16. 3. 2011, 14:44
@kalimera
tak s mamčou jsme si dnes opravdu moc pochutnali. Místo cibule jsem dala pórek a navíc jsem vše orestovala se sezamovým semínkem....výborné i bez přílohy


nahlásit

kalimera
(upraveno)
16. 3. 2011, 17:11
@alfleila
Tak to mám velikou radost
, pórek taky někdy dávám a semínka nejsou nikdy na škodu
.


nahlásit

blazken
(upraveno)
25. 1. 2011, 9:44








nahlásit

kalimera
(upraveno)
25. 1. 2011, 12:48
@blazken
Moc děkuji
.


nahlásit

jitkaad
(upraveno)
24. 1. 2011, 19:41




nahlásit

kalimera
(upraveno)
25. 1. 2011, 9:37
@jitkaad
Jitko, děkuji
. Ať vám chutná
.


nahlásit